Braskaminer i Torslanda

Annons:
Köpa braskamin i Torslanda - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i Torslanda. Om du är boende i eller i närheten av Torslanda och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i Torslanda. Sammanlagt finns det idag 1 olika företag i Torslanda som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Torslanda.
Annons:

Braskamin i Torslanda

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i Torslanda.

Torslanda Kamin & Värme
Hangarvägen 1-3
423 37 Torslanda

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Torslanda

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Torslanda är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Torslanda rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Torslanda

I Torslanda finns som redan bekant minst ett verksamt företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Torslanda.

Torslanda är en del av tätorten Göteborg och kyrkbyn i Torslanda socken. Orten var fram till och med 2005 av SCB klassad som en tätort i Göteborgs kommun i Västra Götalands län. Från 1970 namngav SCB tätorten Nolered men bytte 1980 tillbaka till Torslanda. Torslanda ligger på västra Hisingen, med många badstränder och mycket naturmark.

Yta: 567 hektar
Invånarantal: 10129, år 2005

Här kan du ta del av mer information om Torslanda om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Torslanda.

I Torslanda hittade vi sammanlagt 1 olika företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Torslanda. Skulle de vara så att du inte hittar något företag i Torslanda som kan hjälpa dig med kaminer rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Västra Götaland.
Annons:

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.