Braskaminer i Kållered

Annons:
Köpa braskamin i Kållered - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i Kållered. Om du är boende i eller i närheten av Kållered och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i Kållered. Sammanlagt finns det idag 1 olika företag i Kållered som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Kållered.
Annons:

Braskamin i Kållered

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i Kållered.

Cronspisen Väst
Bangårdsvägen 25
428 36 Kållered

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Kållered

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Kållered är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Kållered rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Kållered

I Kållered finns som redan bekant minst ett verksamt företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Kållered.

Kållered är en tätort i Mölndals kommun och kyrkbyn i Kållereds socken belägen vid gränsen till Halland Orten var tidigare lantbruksbygd, men nu domineras västra Kållered av köpstad och stormarknader som K-Center, IKEA, och Coop Forum.

Yta: 479,82 hektar
Invånarantal: 7456, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Kållered om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Kållered.

I Kållered hittade vi sammanlagt 1 olika företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Kållered. Skulle de vara så att du inte hittar något företag i Kållered som kan hjälpa dig med kaminer rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Västra Götaland.
Annons:

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.