Braskaminer i Härnösand

Annons:
Köpa braskamin i Härnösand - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i Härnösand. Om du är boende i eller i närheten av Härnösand och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i Härnösand. Sammanlagt finns det idag 2 olika företag i Härnösand som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Härnösand.
Annons:

Braskamin i Härnösand

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i Härnösand.

Spishuset
Fröland 237
871 91 Härnösand


Malms Kakelugnsmontage
Johan Nybergs Väg 14
871 33 Härnösand

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Härnösand

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Härnösand är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Härnösand rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Härnösand

I Härnösand finns som redan bekant minst ett verksamt företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Härnösand.

Härnösand är en tätort i Ångermanland samt centralort i Härnösands kommun, residensstad för Västernorrlands län och stiftsstad i Härnösands stift. Härnösand grundades 1585 av Johan III.

Yta: 1 089,42 hektar
Invånarantal: 17556, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Härnösand om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Härnösand.

I Härnösand hittade vi sammanlagt 2 olika företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Härnösand. Skulle de vara så att du inte hittar något företag i Härnösand som kan hjälpa dig med kaminer rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Västernorrland.
Annons:

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.