Braskaminer i Sorsele

Annons:
Köpa braskamin i Sorsele - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i Sorsele. Om du är boende i eller i närheten av Sorsele och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i Sorsele. Sammanlagt finns det idag 1 olika företag i Sorsele som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Sorsele.
Annons:

Braskamin i Sorsele

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i Sorsele.

Lappland Allservice AB
Örnäsudden 209
920 70 Sorsele

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Sorsele

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Sorsele är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Sorsele rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Sorsele

I Sorsele finns som redan bekant minst ett verksamt företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Sorsele.

Sorsele (sydsamiska Suarsa, umesamiska Suorssá)[2] är en tätort och centralort i Sorsele kommun. Genom Sorsele flyter den ännu oreglerade Vindelälven. Varje år, vanligtvis tredje helgen i juli, anordnas Holmen Gungar på näset.

Yta: 182,07 hektar
Invånarantal: 1277, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Sorsele om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Sorsele.

I Sorsele hittade vi sammanlagt 1 olika företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Sorsele. Skulle de vara så att du inte hittar något företag i Sorsele som kan hjälpa dig med kaminer rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Västerbotten.
Annons:

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.