Braskaminer i Örebro

Annons:
Köpa braskamin i Örebro - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i Örebro. Om du är boende i eller i närheten av Örebro och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i Örebro. Sammanlagt finns det idag 4 olika företag i Örebro som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Örebro.
Annons:

Braskamin i Örebro

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i Örebro.

Spiscenter AB
Mosåsvägen
702 28 örebro


Kakelugnsmakarna
Johansdalsvägen 8
702 31 örebro


Skorstenslagarn AB
Stämpelgatan 52
703 78 örebro


Eldabutiken i Örebro
Adolfsbergsvägen 4
702 27 Örebro

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Örebro

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Örebro är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Örebro rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Örebro

I Örebro finns som redan bekant minst ett verksamt företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Örebro.

Örebro är en tätort vid Hjälmarens västra strand i Närke, samt centralort i Örebro kommun och residensstad i Örebro län. I slutet av 1800-talet grundades de första skofabrikerna. Sedan 1873 har det funnits 365 olika skofabriker och skotillverkare i Örebro. De största och mest kända var Oscaria, Rex. Örnen och Skandia.

Yta: 42,96 km²
Invånarantal: 107038, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Örebro om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Örebro.

I Örebro hittade vi sammanlagt 4 olika företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Örebro. Skulle de vara så att du inte hittar något företag i Örebro som kan hjälpa dig med kaminer rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Örebro.
Annons:

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.