Braskaminer i Piteå

Annons:
Köpa braskamin i Piteå - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i Piteå. Om du är boende i eller i närheten av Piteå och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i Piteå. Sammanlagt finns det idag 2 olika företag i Piteå som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Piteå.
Annons:

Braskamin i Piteå

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i Piteå.

Bioenergi i Piteå
Ljungvägen 10
944 72 Piteå


Pitekaminen
Ljungvägen 10
944 72 Piteå

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Piteå

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Piteå är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Piteå rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Piteå

I Piteå finns som redan bekant minst ett verksamt företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Piteå.

Piteå, centralort i Piteå kommun, Norrbotten. Piteå är Sveriges 51:a största tätort med 22 913 invånare av kommunens totalt 40 854 invånare. Piteå är en turist- och sommarstad som svarar för cirka hälften av sommarturismen i Norrbotten. Piteå är även känt för ortens dialekt, pitemål och för maträtten pitepalt.

Yta: 2 473,64 hektar
Invånarantal: 22913, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Piteå om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Piteå.

I Piteå hittade vi sammanlagt 2 olika företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Piteå. Skulle de vara så att du inte hittar något företag i Piteå som kan hjälpa dig med kaminer rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Norrbotten.
Annons:

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.