Braskaminer i Luleå

Annons:
Köpa braskamin i Luleå - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i Luleå. Om du är boende i eller i närheten av Luleå och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i Luleå. Sammanlagt finns det idag 3 olika företag i Luleå som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Luleå.
Annons:

Braskamin i Luleå

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i Luleå.

Värme i Norr AB
Ålgatan 13
973 34 Luleå


Nordic Värmesystem AB
Kyrkogatan 5
972 32 Luleå


eko R.O.T Byggnadsvård
Gamla Lövskärsvägen 305
974 55 Luleå

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Luleå

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Luleå är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Luleå rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Luleå

I Luleå finns som redan bekant minst ett verksamt företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Luleå.

Luleå är en tätort (stad) i Norrbotten samt centralort i Luleå kommun, residensstad för Norrbottens län och stiftsstad för Luleå stift. I Luleå ligger huvudkontoren för företagen LKAB, Max Hamburgerrestauranger och Vattenfall Vattenkraft AB. I Alvik strax utanför Luleå finns huvudkontoret för företaget Liko.

Yta: 2 908,97 hektar
Invånarantal: 46607, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Luleå om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Luleå.

I Luleå hittade vi sammanlagt 3 olika företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Luleå. Skulle de vara så att du inte hittar något företag i Luleå som kan hjälpa dig med kaminer rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Norrbotten.
Annons:

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.