Braskaminer i Kalix

Annons:
Köpa braskamin i Kalix - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i Kalix. Om du är boende i eller i närheten av Kalix och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i Kalix. Sammanlagt finns det idag 1 olika företag i Kalix som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Kalix.
Annons:

Braskamin i Kalix

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i Kalix.

Borö-Pannan AB
Bangårdsvägen 1
952 31 Kalix

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Kalix

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Kalix är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Kalix rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Kalix

I Kalix finns som redan bekant minst ett verksamt företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Kalix.

Kalix (i äldre litteratur Calix) är centralort och en tätort i Kalix kommun. Något färre än hälften av kommunens 16 497 invånare (2013) bor i tätorten. Stora privata företag i eller nära tätorten Kalix är Billerud Karlsborg AB (1 mil öster om Kalix), Part AB, Kalix Tele 24 AB och Rolfs Såg och hyvleri AB.

Yta: 757,36 hektar
Invånarantal: 7299, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Kalix om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Kalix.

I Kalix hittade vi sammanlagt 1 olika företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Kalix. Skulle de vara så att du inte hittar något företag i Kalix som kan hjälpa dig med kaminer rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Norrbotten.
Annons:

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.