Braskaminer i Nälden

Annons:
Köpa braskamin i Nälden - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i Nälden. Om du är boende i eller i närheten av Nälden och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i Nälden. Sammanlagt finns det idag 2 olika företag i Nälden som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Nälden.
Annons:

Braskamin i Nälden

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i Nälden.

Sundviks Byggservice
Ytterån 170
835 95 Nälden


Kaminhuset i Nälden AB
Näldenvägen 42
835 40 Nälden

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Nälden

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Nälden är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Nälden rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Nälden

I Nälden finns som redan bekant minst ett verksamt företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Nälden.

Nälden är en tätort i Krokoms kommun i Jämtland. Orten ligger invid länsväg 666 och Mittbanan. Nälden ligger i en dalgång runt Näldsjöns utlopp. Genom samhället flyter Faxån som förbinder Näldsjön och Alsensjön.

Yta: 128,78 hektar
Invånarantal: 873, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Nälden om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Nälden.

I Nälden hittade vi sammanlagt 2 olika företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Nälden. Skulle de vara så att du inte hittar något företag i Nälden som kan hjälpa dig med kaminer rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Jämtland.
Annons:

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.