Braskaminer i Holmsjö

Annons:
Köpa braskamin i Holmsjö - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i Holmsjö. Om du är boende i eller i närheten av Holmsjö och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i Holmsjö. Sammanlagt finns det idag 1 olika företag i Holmsjö som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Holmsjö.
Annons:

Braskamin i Holmsjö

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i Holmsjö.

Sundbergs Mur & Kakelugnsservice
Staffansbygd
370 34 Holmsjö

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Holmsjö

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Holmsjö är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Holmsjö rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Holmsjö

I Holmsjö finns som redan bekant minst ett verksamt företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Holmsjö.

Holmsjö är en tätort i Karlskrona kommun i Blekinge län, belägen cirka 30 km norr om Karlskrona. Holmsjö ligger utefter Kust till kust-banan och har förbindelser med bland annat Karlskrona, Emmaboda, Växjö och Göteborg.

Yta: 108,29 hektar
Invånarantal: 334, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Holmsjö om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Holmsjö.

I Holmsjö hittade vi sammanlagt 1 olika företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Holmsjö. Skulle de vara så att du inte hittar något företag i Holmsjö som kan hjälpa dig med kaminer rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Blekinge.
Annons:

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.