Braskaminer i Kungälv

Annons:
Köpa braskamin i Kungälv - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i Kungälv. Om du är boende i eller i närheten av Kungälv och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i Kungälv. Sammanlagt finns det idag 1 olika företag i Kungälv som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Kungälv.
Annons:

Braskamin i Kungälv

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i Kungälv.

Kungälvs Mur- & Skorstensteknik AB
Svarvaregatan 17A
442 34 Kungälv

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Kungälv

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Kungälv är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Kungälv rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Kungälv

I Kungälv finns som redan bekant minst ett verksamt företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Kungälv.

Kungälv är en tätort i södra Bohuslän, belägen ca 20 km norr om centrala Göteborg där Göta älv förgrenas i Nordre älv. Kungälv är centralort i Kungälvs kommun, Västra Götalands län. Staden passeras av motorvägen på E6, och har en station på Bohusbanan i Ytterby, 4 km väster om centrum.

Yta: 1 152,33 hektar
Invånarantal: 22768, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Kungälv om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Kungälv.

I Kungälv hittade vi sammanlagt 1 olika företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Kungälv. Skulle de vara så att du inte hittar något företag i Kungälv som kan hjälpa dig med kaminer rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Västra Götaland.
Annons:

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.