Braskaminer i Kinna

Annons:
Köpa braskamin i Kinna - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i Kinna. Om du är boende i eller i närheten av Kinna och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i Kinna. Sammanlagt finns det idag 1 olika företag i Kinna som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Kinna.
Annons:

Braskamin i Kinna

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i Kinna.

Eldabutiken Värmehuset
Fritslavägen 26B
511 57 Kinna

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Kinna

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Kinna är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Kinna rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Kinna

I Kinna finns som redan bekant minst ett verksamt företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Kinna.

Kinna är en tätort i Västergötland och centralort i Marks kommun, Västra Götalands län, belägen 29 kilometer söder om Borås. Den nuvarande tätorten har uppstått genom att det ursprungliga Kinna har växt ihop med tätorterna Skene och Örby.

Yta: 1 423,97 hektar
Invånarantal: 14776, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Kinna om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Kinna.

I Kinna hittade vi sammanlagt 1 olika företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Kinna. Skulle de vara så att du inte hittar något företag i Kinna som kan hjälpa dig med kaminer rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Västra Götaland.
Annons:

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.