Braskaminer i Hisings Backa

Annons:
Köpa braskamin i Hisings Backa - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i Hisings Backa. Om du är boende i eller i närheten av Hisings Backa och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i Hisings Backa. Sammanlagt finns det idag 2 olika företag i Hisings Backa som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Hisings Backa.
Annons:

Braskamin i Hisings Backa

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i Hisings Backa.

Beijer Byggmaterial AB
Exportgatan 3
422 46 Hisings Backa


Benn Warvne Skorstensteknik
Båtsman Hisings Gata 7
422 57 Hisings Backa

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Hisings Backa

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Hisings Backa är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Hisings Backa rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Hisings Backa

I Hisings Backa finns som redan bekant minst ett verksamt företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Hisings Backa.

Backa - även Hisings Backa - är en stadsdel och ett primärområde på östra Hisingen i Göteborg, tillhörande stadsdelsnämndsområdet Norra Hisingen. Norra Backa tillhör primärområdet Skälltorp. Motorvägen E6 delar upp Backa i ett industriområde mot Göta älv i öster och ett bostadsområde i väster.

Yta: 1 473 hektar
Invånarantal: 7687, år 2013

Här kan du ta del av mer information om Hisings Backa om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Hisings Backa.

I Hisings Backa hittade vi sammanlagt 2 olika företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Hisings Backa. Skulle de vara så att du inte hittar något företag i Hisings Backa som kan hjälpa dig med kaminer rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Västra Götaland.
Annons:

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.