Braskaminer i Borås

Annons:
Köpa braskamin i Borås - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i Borås. Om du är boende i eller i närheten av Borås och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i Borås. Sammanlagt finns det idag 1 olika företag i Borås som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Borås.
Annons:

Braskamin i Borås

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i Borås.

Borås Brasvärme Pelletcenter AB
Skaraborgsvägen 80
506 30 Borås

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Borås

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Borås är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Borås rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Borås

I Borås finns som redan bekant minst ett verksamt företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Borås.

Borås är en tätort i Västergötland och centralort i Borås kommun, Västra Götalands län. Borås är Sveriges 14:e största tätort med 66 273 (2010) av kommunens 108 741 invånare (2015). En staty av stadens grundare, Gustav II Adolf, står på Stora Torget. Staden är centrum i Sjuhäradsbygden.

Yta: 3 139,65 hektar
Invånarantal: 66273, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Borås om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Borås.

I Borås hittade vi sammanlagt 1 olika företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Borås. Skulle de vara så att du inte hittar något företag i Borås som kan hjälpa dig med kaminer rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Västra Götaland.
Annons:

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.