Braskaminer i Alingsås

Annons:
Köpa braskamin i Alingsås - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i Alingsås. Om du är boende i eller i närheten av Alingsås och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i Alingsås. Sammanlagt finns det idag 4 olika företag i Alingsås som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Alingsås.
Annons:

Braskamin i Alingsås

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i Alingsås.

Keddy AB
Malmgatan 10
441 39 Alingsås


Luft & Skorstensteknik AB
Norrlandsgatan 5
441 57 Alingsås


Hus till Hus Byggnadsvård o. Återbruk i Alingsås AB
Nolby Gård
441 38 Alingsås


Alingsås Kakelugn & Skorstensmureri
Köpmansgatan 55
441 41 Alingsås

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Alingsås

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Alingsås är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Alingsås rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Alingsås

I Alingsås finns som redan bekant minst ett verksamt företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Alingsås.

Alingsås är en tätort i Västergötland i Västra Götalands län. Orten ligger vid sjöarna Mjörn och Gerdsken och genomskärs av Säveån och Gerdska ström (Lillån) och (Färgen) som ligger vid Hjälmared. Alingsås genomkorsas av E20, väg 180 och västra stambanan.

Yta: 1 235,23 hektar
Invånarantal: 24482, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Alingsås om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Alingsås.

I Alingsås hittade vi sammanlagt 4 olika företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Alingsås. Skulle de vara så att du inte hittar något företag i Alingsås som kan hjälpa dig med kaminer rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Västra Götaland.
Annons:

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.