Braskaminer i Västerås

Annons:
Köpa braskamin i Västerås - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i Västerås. Om du är boende i eller i närheten av Västerås och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i Västerås. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i Västerås som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Västerås.
Annons:

Braskamin i Västerås

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i Västerås.

Kaminhuset Eldabutiken i Västerås
Signalistgatan 13
721 31 Västerås


KM Mur & Bygg AB
Morkullegatan 72
724 69 Västerås


Josephsons Kakelugnsmakeri
Brödkorgsvägen 12
724 76 Västerås


Design Without Limits Sweden AB
Tunbytorpsgatan 8
721 37 Västerås


Sverigespisen AB
Skogsta 1
725 92 Västerås

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Västerås

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Västerås är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Västerås rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Västerås

I Västerås finns som redan bekant minst ett verksamt företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Västerås.

Västerås är en tätort i Västmanland samt centralort för Västerås kommun, residensstad för Västmanlands län och stiftsstad för Västerås stift. Västerås är Sveriges femte största tätort (2010). Staden ligger vid Mälarens norra strand cirka 10 mil västnordväst om Stockholm.

Yta: 52,9 km2
Invånarantal: 110877, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Västerås om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Västerås.

I Västerås hittade vi sammanlagt 5 olika företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Västerås. Skulle de vara så att du inte hittar något företag i Västerås som kan hjälpa dig med kaminer rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Västmanland.
Annons:

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.