Braskaminer i Köping

Annons:
Köpa braskamin i Köping - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i Köping. Om du är boende i eller i närheten av Köping och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i Köping. Sammanlagt finns det idag 1 olika företag i Köping som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Köping.
Annons:

Braskamin i Köping

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i Köping.

Wallins Bygg
Sjötullsvägen 7
731 36 Köping

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Köping

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Köping är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Köping rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Köping

I Köping finns som redan bekant minst ett verksamt företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Köping.

Köping är en tätort i Västmanland och centralort i Köpings kommun i Västmanlands län. Orten är belägen vid västra Mälaren. Köping har en insjöhamn. Köping har Sveriges näst största insjöhamn och är ett regionalt centrum. Det finns också en betydande tillverkningsindustri då både Volvo, Sandvik AB och Yara är företag i Köping.

Yta: 11,86 km2
Invånarantal: 17743, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Köping om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Köping.

I Köping hittade vi sammanlagt 1 olika företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Köping. Skulle de vara så att du inte hittar något företag i Köping som kan hjälpa dig med kaminer rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Västmanland.
Annons:

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.