Braskaminer i Kolsva

Annons:
Köpa braskamin i Kolsva - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i Kolsva. Om du är boende i eller i närheten av Kolsva och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i Kolsva. Sammanlagt finns det idag 1 olika företag i Kolsva som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Kolsva.
Annons:

Braskamin i Kolsva

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i Kolsva.

Bysala Brasved
Norra Bysala 41
731 15 Kolsva

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Kolsva

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Kolsva är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Kolsva rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Kolsva

I Kolsva finns som redan bekant minst ett verksamt företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Kolsva.

Kolsva är en tätort i Köpings kommun, Västmanland (Västmanlands län). Kolsva, som ligger 15 km nordväst om Köping, längs väg 250 som i Kolsva kallas Bergslagsvägen. Genom Kolsva rinner ån Hedströmmen. Kolsva är en bruksort med anor från 1540-talet. Från mitten av 1800-talet expanderade verksamheten kraftigt med stålgjutgods som specialitet.

Yta: 325,49 hektar
Invånarantal: 2453, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Kolsva om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Kolsva.

I Kolsva hittade vi sammanlagt 1 olika företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Kolsva. Skulle de vara så att du inte hittar något företag i Kolsva som kan hjälpa dig med kaminer rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Västmanland.
Annons:

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.