Braskaminer i Torpshammar

Annons:
Köpa braskamin i Torpshammar - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Torpshammar. Om du är boende i eller i närheten av Torpshammar och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Torpshammar. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Torpshammar som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Torpshammar.
Annons:

Braskamin i Torpshammar

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Torpshammar.

Spishuset
Fröland 237
871 91 Härnösand


Borgsjöbyns Brasvärme
Borgsjöbyn 125
841 97 Erikslund


Hanssons Vedspisar
Bergsgatan 72
852 36 Sundsvall


Vedhandel
Bäckland 106
870 16 Ramvik


House 1.se Bygg & Interiör
Viktoriaesplanaden 6
891 33 Örnsköldsvik

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Torpshammar

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Torpshammar är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Torpshammar rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Torpshammar

I Torpshammar finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Torpshammar.

Torpshammar, tätort i Ånge kommun, Medelpad. Orten är belägen där Gimån mynnar i Ljungan. Torpshammar inhyser bland annat äventyrshuset Boda Borgs allra första anläggning, dagis, skola med låg- och mellanstadie, herrgårdspensionat, Coop-nära butik, pizzeria, Torpshammars IF.

Yta: 163,23 hektar
Invånarantal: 444, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Torpshammar om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Torpshammar.

I Torpshammar hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Torpshammar. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Västernorrland.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.