Braskaminer i Söråker

Annons:
Köpa braskamin i Söråker - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Söråker. Om du är boende i eller i närheten av Söråker och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Söråker. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Söråker som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Söråker.
Annons:

Braskamin i Söråker

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Söråker.

Hanssons Vedspisar
Bergsgatan 72
852 36 Sundsvall


Spishuset
Fröland 237
871 91 Härnösand


Kaminexperten i Sundsvall
Bergsgatan 126
853 50 Sundsvall


House 1.se Bygg & Interiör
Viktoriaesplanaden 6
891 33 Örnsköldsvik


LJ-Bygg Service AB (Eldstaden)
Svartviksvägen 33
862 33 Kvissleby

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Söråker

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Söråker är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Söråker rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Söråker

I Söråker finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Söråker.

Söråker, lokalt även känt som Löta, är en tätort i Timrå kommun. Söråker ligger strax öster om Sundsvall-Timrå Airport. Här finns Ebeneserkyrkan.

Yta: 507,89 hektar
Invånarantal: 2312, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Söråker om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Söråker.

I Söråker hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Söråker. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Västernorrland.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.