Braskaminer i Sollefteå

Annons:
Köpa braskamin i Sollefteå - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Sollefteå. Om du är boende i eller i närheten av Sollefteå och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Sollefteå. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Sollefteå som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Sollefteå.
Annons:

Braskamin i Sollefteå

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Sollefteå.

Hanssons Vedspisar
Bergsgatan 72
852 36 Sundsvall


Bergom Såg AB
Bergom 213
864 91 Matfors


Malms Kakelugnsmontage
Johan Nybergs Väg 14
871 33 Härnösand


LJ-Bygg Service AB (Eldstaden)
Svartviksvägen 33
862 33 Kvissleby


Mur & Kakeltjänst
Baldersvägen 3A
891 36 örnsköldsvik

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Sollefteå

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Sollefteå är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Sollefteå rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Sollefteå

I Sollefteå finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Sollefteå.

Sollefteå är en tätort i Sollefteå distrikt och Multrå distrikt i Ångermanland och centralort i Sollefteå kommun i Västernorrlands län. Sollefteå kommun är Sveriges näst största vattenkraftsproducent.

Yta: 939,59 hektar
Invånarantal: 8562, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Sollefteå om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Sollefteå.

I Sollefteå hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Sollefteå. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Västernorrland.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.