Braskaminer i Överhörnäs

Annons:
Köpa braskamin i Överhörnäs - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Överhörnäs. Om du är boende i eller i närheten av Överhörnäs och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Överhörnäs. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Överhörnäs som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Överhörnäs.
Annons:

Braskamin i Överhörnäs

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Överhörnäs.

L-G W Mur & Kakel
Ringvägen 3
870 52 Nyland


LJ-Bygg Service AB (Eldstaden)
Svartviksvägen 33
862 33 Kvissleby


Spishuset
Fröland 237
871 91 Härnösand


Kaminexperten i Sundsvall
Bergsgatan 126
853 50 Sundsvall


Hanssons Vedspisar
Bergsgatan 72
852 36 Sundsvall

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Överhörnäs

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Överhörnäs är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Överhörnäs rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Överhörnäs

I Överhörnäs finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Överhörnäs.

Överhörnäs är en tätort i Örnsköldsviks kommun, en mil söder om staden Örnsköldsvik, nära E4:an.

Yta: 238,74 hektar
Invånarantal: 603, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Överhörnäs om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Överhörnäs.

I Överhörnäs hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Överhörnäs. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Västernorrland.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.