Braskaminer i Matfors

Annons:
Köpa braskamin i Matfors - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i Matfors. Om du är boende i eller i närheten av Matfors och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i Matfors. Sammanlagt finns det idag 1 olika företag i Matfors som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Matfors.
Annons:

Braskamin i Matfors

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i Matfors.

Bergom Såg AB
Bergom 213
864 91 Matfors

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Matfors

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Matfors är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Matfors rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Matfors

I Matfors finns som redan bekant minst ett verksamt företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Matfors.

Matfors är en tätort i Sundsvalls kommun i Medelpad. Orten är belägen cirka 15 km väster om Sundsvall och ligger alldeles söder om tätorten Vattjom med Europaväg 14 (E 14) däremellan. Matfors har företag som sysslar med bland annat medicinsk-teknisk produktion. Vidare finns småföretag med service och verkstadsinriktning.

Yta: 324,72 hektar
Invånarantal: 3201, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Matfors om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Matfors.

I Matfors hittade vi sammanlagt 1 olika företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Matfors. Skulle de vara så att du inte hittar något företag i Matfors som kan hjälpa dig med kaminer rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Västernorrland.
Annons:

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.