Braskaminer i Långsele

Annons:
Köpa braskamin i Långsele - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Långsele. Om du är boende i eller i närheten av Långsele och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Långsele. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Långsele som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Långsele.
Annons:

Braskamin i Långsele

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Långsele.

Mur & Kakeltjänst
Baldersvägen 3A
891 36 örnsköldsvik


House 1.se Bygg & Interiör
Viktoriaesplanaden 6
891 33 Örnsköldsvik


Spishuset
Fröland 237
871 91 Härnösand


Borgsjöbyns Brasvärme
Borgsjöbyn 125
841 97 Erikslund


L-G W Mur & Kakel
Ringvägen 3
870 52 Nyland

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Långsele

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Långsele är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Långsele rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Långsele

I Långsele finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Långsele.

Långsele är en tätort i Sollefteå kommun och kyrkbyn i Långsele socken, belägen cirka 10 km väster om Sollefteå. Bromsbandsfabriken var länge en av de största arbetsgivarna på orten.

Yta: 244,91 hektar
Invånarantal: 1584, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Långsele om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Långsele.

I Långsele hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Långsele. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Västernorrland.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.