Braskaminer i Björna

Annons:
Köpa braskamin i Björna - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Björna. Om du är boende i eller i närheten av Björna och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Björna. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Björna som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Björna.
Annons:

Braskamin i Björna

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Björna.

Kaminexperten i Sundsvall
Bergsgatan 126
853 50 Sundsvall


House 1.se Bygg & Interiör
Viktoriaesplanaden 6
891 33 Örnsköldsvik


L-G W Mur & Kakel
Ringvägen 3
870 52 Nyland


GF-Produkter Glenn Fransson
Hårdvallsgatan 14
853 53 Sundsvall


Vedhandel
Bäckland 106
870 16 Ramvik

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Björna

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Björna är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Björna rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Björna

I Björna finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Björna.

Björna är en tätort i Örnsköldsviks kommun. Björna ligger längs länsväg 352 36 kilometer från Örnsköldsvik och 30 kilometer från Örnsköldsviks flygplats. Stambanan genom övre Norrland passerar genom Björna, som förr hade en järnvägsstation (Björna station).

Yta: 67,70 hektar
Invånarantal: 413, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Björna om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Björna.

I Björna hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Björna. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Västernorrland.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.