Braskaminer i Bispgården

Annons:
Köpa braskamin i Bispgården - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Bispgården. Om du är boende i eller i närheten av Bispgården och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Bispgården. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Bispgården som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Bispgården.
Annons:

Braskamin i Bispgården

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Bispgården.

Malms Kakelugnsmontage
Johan Nybergs Väg 14
871 33 Härnösand


Bergom Såg AB
Bergom 213
864 91 Matfors


Borgsjöbyns Brasvärme
Borgsjöbyn 125
841 97 Erikslund


L-G W Mur & Kakel
Ringvägen 3
870 52 Nyland


GF-Produkter Glenn Fransson
Hårdvallsgatan 14
853 53 Sundsvall

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Bispgården

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Bispgården är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Bispgården rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Bispgården

I Bispgården finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Bispgården.

Bispgården är kyrkbyn i Fors socken i Ragunda kommun i östligaste Jämtland. Orten är uppdelad på två tätorter: Västra Bispgården och Östra Bispgården. Bispgården ligger cirka 120 km öster om Östersund längs riksväg 87. Riksväg 86 går från Bispgården mot Sundsvall. Här har sedan 1885 funnits en järnvägsstation längs Stambanan genom övre Norrland.

Yta: 289,67 hektar
Invånarantal: 797, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Bispgården om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Bispgården.

I Bispgården hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Bispgården. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Västernorrland.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.