Braskaminer i Bergeforsen

Annons:
Köpa braskamin i Bergeforsen - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Bergeforsen. Om du är boende i eller i närheten av Bergeforsen och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Bergeforsen. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Bergeforsen som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Bergeforsen.
Annons:

Braskamin i Bergeforsen

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Bergeforsen.

LJ-Bygg Service AB (Eldstaden)
Svartviksvägen 33
862 33 Kvissleby


Borgsjöbyns Brasvärme
Borgsjöbyn 125
841 97 Erikslund


House 1.se Bygg & Interiör
Viktoriaesplanaden 6
891 33 Örnsköldsvik


Vedhandel
Bäckland 106
870 16 Ramvik


Bergom Såg AB
Bergom 213
864 91 Matfors

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Bergeforsen

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Bergeforsen är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Bergeforsen rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Bergeforsen

I Bergeforsen finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Bergeforsen.

Bergeforsen är en tätort i Timrå kommun belägen alldelles norr om Timrå. Genom Bergeforsbron över Indalsälven är orten förbunden med Sörberge i tätorten Timrå. Vid Indalsälven finner man också Bergeforsdammen, färdigställd 1959 som med sitt kraftverk har 23 meters fallhöjd. Intill, nedströms, ligger en av Sveriges största laxodlingar.

Yta: 198,26 hektar
Invånarantal: 1563, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Bergeforsen om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Bergeforsen.

I Bergeforsen hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Bergeforsen. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Västernorrland.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.