Braskaminer i Ånge

Annons:
Köpa braskamin i Ånge - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Ånge. Om du är boende i eller i närheten av Ånge och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Ånge. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Ånge som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Ånge.
Annons:

Braskamin i Ånge

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Ånge.

Spishuset
Fröland 237
871 91 Härnösand


Mur & Kakeltjänst
Baldersvägen 3A
891 36 örnsköldsvik


Bergom Såg AB
Bergom 213
864 91 Matfors


L-G W Mur & Kakel
Ringvägen 3
870 52 Nyland


GF-Produkter Glenn Fransson
Hårdvallsgatan 14
853 53 Sundsvall

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Ånge

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Ånge är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Ånge rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Ånge

I Ånge finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Ånge.

Ånge är en tätort i västra Medelpad och centralort i Ånge kommun, Västernorrlands län. Ånge ligger vid Ljungan och Riksväg 83 och är en järnvägsknut där Mittbanan och Norra stambanan möts. Av den anledningen fanns i Ånge en av Postens större sorteringscentraler.

Yta: 359,80 hektar
Invånarantal: 2872, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Ånge om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Ånge.

I Ånge hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Ånge. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Västernorrland.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.