Braskaminer i Vindeln

Annons:
Köpa braskamin i Vindeln - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Vindeln. Om du är boende i eller i närheten av Vindeln och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Vindeln. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Vindeln som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Vindeln.
Annons:

Braskamin i Vindeln

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Vindeln.

Plåt och Byggspecialisten AB
Blå Vägen 207
923 31 Storuman


Lakkapää Skellefteå AB
Nöppelbergsvägen 16
931 76 Skellefteå


ELON Mats Åke på Teg
Domarevägen 28
904 33 Umeå


Västerbottens Kakelugnsmakeri AB
Östra Spöland 7
911 92 Vännäs


Plåthuset
Lärlingsgatan 34
904 22 Umeå

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Vindeln

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Vindeln är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Vindeln rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Vindeln

I Vindeln finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Vindeln.

Vindeln (sydsamiska Vudtele, umesamiska Vyöddale) är en tätort i Västerbotten och centralort i Vindelns kommun, Västerbottens län. Två stora företag i Vindeln är Indexator samt Cranab.

Yta: 296,13 hektar
Invånarantal: 2333, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Vindeln om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Vindeln.

I Vindeln hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Vindeln. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Västerbotten.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.