Braskaminer i Vilhelmina

Annons:
Köpa braskamin i Vilhelmina - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Vilhelmina. Om du är boende i eller i närheten av Vilhelmina och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Vilhelmina. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Vilhelmina som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Vilhelmina.
Annons:

Braskamin i Vilhelmina

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Vilhelmina.

Byggexperten AB Condoor Portcenter
Älvdalagatan 31
911 33 Vännäs


ir-tech
Brån 3
911 93 Vännäs


Lappland Allservice AB
Örnäsudden 209
920 70 Sorsele


Plåthuset
Lärlingsgatan 34
904 22 Umeå


Lakkapää Skellefteå AB
Nöppelbergsvägen 16
931 76 Skellefteå

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Vilhelmina

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Vilhelmina är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Vilhelmina rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Vilhelmina

I Vilhelmina finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Vilhelmina.

Vilhelmina (sydsamiska: Vualtjere) är en tätort och centralort i Vilhelmina kommun i Västerbottens län, landskapet Lappland. Vilhelmina är kyrkbyn i Vilhelmina socken och ligger vid Volgsjön i Ångermanälven, med den mindre Baksjön öster om samhället.

Yta: 354,13 hektar
Invånarantal: 3657, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Vilhelmina om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Vilhelmina.

I Vilhelmina hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Vilhelmina. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Västerbotten.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.