Braskaminer i Umeå

Annons:
Köpa braskamin i Umeå - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i Umeå. Om du är boende i eller i närheten av Umeå och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i Umeå. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i Umeå som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Umeå.
Annons:

Braskamin i Umeå

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i Umeå.

Järngänget
Utmarksvägen 12A
903 45 Umeå


Altsom AB
Vittervägen 189
907 51 Umeå


Gärdin & Persson
Spårvägen 10
901 31 Umeå


ELON Mats Åke på Teg
Domarevägen 28
904 33 Umeå


Plåthuset
Lärlingsgatan 34
904 22 Umeå

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Umeå

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Umeå är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Umeå rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Umeå

I Umeå finns som redan bekant minst ett verksamt företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Umeå.

Umeå är en tätort i Västerbotten. Umeå är centralort i Umeå kommun och residensstad i Västerbottens län samt universitetsstad sedan 1965. Umeå, som ofta kallas Björkarnas stad, är beläget invid Umeälven, cirka femton kilometer från Bottenhavets kust. Orten växte fram på 1300-talet kring Backens kyrka.

Yta: 34,15 km2
Invånarantal: 79594, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Umeå om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Umeå.

I Umeå hittade vi sammanlagt 5 olika företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Umeå. Skulle de vara så att du inte hittar något företag i Umeå som kan hjälpa dig med kaminer rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Västerbotten.
Annons:

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.