Braskaminer i Tärnaby

Annons:
Köpa braskamin i Tärnaby - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Tärnaby. Om du är boende i eller i närheten av Tärnaby och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Tärnaby. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Tärnaby som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Tärnaby.
Annons:

Braskamin i Tärnaby

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Tärnaby.

Byggteknik & Kakelugnar i Skellefteå AB
Servicegatan 2
931 76 Skellefteå


Altsom AB
Vittervägen 189
907 51 Umeå


Västerbottens Murningsteknik och Kakelugnar AB
Garvargatan 11
916 31 Bjurholm


ELON Mats Åke på Teg
Domarevägen 28
904 33 Umeå


Järngänget
Utmarksvägen 12A
903 45 Umeå

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Tärnaby

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Tärnaby är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Tärnaby rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Tärnaby

I Tärnaby finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Tärnaby.

Tärnaby (sydsamiska: Dearna) är en tätort i Storumans kommun och kyrkby i Tärna socken, Lappland, känd för att ha fostrat ett flertal alpina skidåkare på världselitnivå. Av Sveriges 185 världscupssegrar genom tiderna har 131 kommit från Tärnabyåkare, med IK Fjällvinden som moderklubb.

Yta: 163,92 hektar
Invånarantal: 482, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Tärnaby om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Tärnaby.

I Tärnaby hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Tärnaby. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Västerbotten.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.