Braskaminer i Storuman

Annons:
Köpa braskamin i Storuman - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i Storuman. Om du är boende i eller i närheten av Storuman och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i Storuman. Sammanlagt finns det idag 1 olika företag i Storuman som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Storuman.
Annons:

Braskamin i Storuman

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i Storuman.

Plåt och Byggspecialisten AB
Blå Vägen 207
923 31 Storuman

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Storuman

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Storuman är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Storuman rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Storuman

I Storuman finns som redan bekant minst ett verksamt företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Storuman.

Storuman (sydsamiska Luspie, umesamiska Lusspie) är en tätort och centralort i Storumans kommun, Lappland. Byn Luspen anlades 1741 av Erik Johansson från Knaften som ett av Lycksele lappmarks första nybyggen.

Yta: 311,53 hektar
Invånarantal: 2207, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Storuman om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Storuman.

I Storuman hittade vi sammanlagt 1 olika företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Storuman. Skulle de vara så att du inte hittar något företag i Storuman som kan hjälpa dig med kaminer rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Västerbotten.
Annons:

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.