Braskaminer i Skellefteå

Annons:
Köpa braskamin i Skellefteå - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i Skellefteå. Om du är boende i eller i närheten av Skellefteå och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i Skellefteå. Sammanlagt finns det idag 2 olika företag i Skellefteå som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Skellefteå.
Annons:

Braskamin i Skellefteå

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i Skellefteå.

Lakkapää Skellefteå AB
Nöppelbergsvägen 16
931 76 Skellefteå


Byggteknik & Kakelugnar i Skellefteå AB
Servicegatan 2
931 76 Skellefteå

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Skellefteå

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Skellefteå är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Skellefteå rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Skellefteå

I Skellefteå finns som redan bekant minst ett verksamt företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Skellefteå.

Skellefteå är en tät- samt centralort i Skellefteå kommun, Västerbottens län, belägen cirka 15 km uppströms från Bottenviken och Skelleftehamn, där E4:an möter Skellefteälven. Skellefteå - en ung stad i en gammal bygd - grundades 1845 på initiativ av kyrkoherde Nils Nordlander.

Yta: 2 174,43 hektar
Invånarantal: 32775, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Skellefteå om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Skellefteå.

I Skellefteå hittade vi sammanlagt 2 olika företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Skellefteå. Skulle de vara så att du inte hittar något företag i Skellefteå som kan hjälpa dig med kaminer rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Västerbotten.
Annons:

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.