Braskaminer i Sävar

Annons:
Köpa braskamin i Sävar - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Sävar. Om du är boende i eller i närheten av Sävar och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Sävar. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Sävar som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Sävar.
Annons:

Braskamin i Sävar

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Sävar.

Plåthuset
Lärlingsgatan 34
904 22 Umeå


Plåt och Byggspecialisten AB
Blå Vägen 207
923 31 Storuman


Byggexperten AB Condoor Portcenter
Älvdalagatan 31
911 33 Vännäs


Altsom AB
Vittervägen 189
907 51 Umeå


Västerbottens Murningsteknik och Kakelugnar AB
Garvargatan 11
916 31 Bjurholm

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Sävar

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Sävar är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Sävar rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Sävar

I Sävar finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Sävar.

Sävar (historiskt uttalat Sjevar, därav stavat Skjävar e.d.) är en tätort i Umeå kommun och kyrkby i Sävar socken. Orten är belägen vid Sävarån 15 km nordost om Umeå längs E4:an. Strax söder om tätorten har SCB sedan 2010 avgränsat en bebyggelse till en egen småort namnsatt till Sävar södra.

Yta: 244,52 hektar
Invånarantal: 2670, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Sävar om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Sävar.

I Sävar hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Sävar. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Västerbotten.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.