Braskaminer i Obbola

Annons:
Köpa braskamin i Obbola - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Obbola. Om du är boende i eller i närheten av Obbola och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Obbola. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Obbola som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Obbola.
Annons:

Braskamin i Obbola

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Obbola.

ir-tech
Brån 3
911 93 Vännäs


Plåthuset
Lärlingsgatan 34
904 22 Umeå


Västerbottens Murningsteknik och Kakelugnar AB
Garvargatan 11
916 31 Bjurholm


Lappland Allservice AB
Örnäsudden 209
920 70 Sorsele


Västerbottens Kakelugnsmakeri AB
Östra Spöland 7
911 92 Vännäs

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Obbola

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Obbola är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Obbola rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Obbola

I Obbola finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Obbola.

Obbola är en tätort i Umeå kommun och en av kommunens äldsta byar. Orten är belägen på Obbolaön i Umeälvens utlopp, där älven delar sig i Västerfjärden och Österfjärden. Orten är känd för sin sulfatmassafabrik som idag heter SCA Obbola.

Yta: 256,08 hektar
Invånarantal: 2197, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Obbola om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Obbola.

I Obbola hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Obbola. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Västerbotten.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.