Braskaminer i Malå

Annons:
Köpa braskamin i Malå - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Malå. Om du är boende i eller i närheten av Malå och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Malå. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Malå som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Malå.
Annons:

Braskamin i Malå

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Malå.

Västerbottens Kakelugnsmakeri AB
Östra Spöland 7
911 92 Vännäs


Plåt och Byggspecialisten AB
Blå Vägen 207
923 31 Storuman


Gärdin & Persson
Spårvägen 10
901 31 Umeå


Strömberg & Häggström AB
Bergstigen 4
921 45 Lycksele


Järngänget
Utmarksvägen 12A
903 45 Umeå

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Malå

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Malå är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Malå rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Malå

I Malå finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Malå.

Malå (umesamiska Máláge, sydsamiska Maalege) är en tätort och centralort i Malå kommun. Orten ligger vid sjön Malåträsket, vid vilket namn även samhället tidigare kallades. Malå ligger längs länsväg 370 cirka 70 kilometer norr om Lycksele.

Yta: 261,12 hektar
Invånarantal: 2050, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Malå om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Malå.

I Malå hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Malå. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Västerbotten.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.