Braskaminer i Lycksele

Annons:
Köpa braskamin i Lycksele - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i Lycksele. Om du är boende i eller i närheten av Lycksele och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i Lycksele. Sammanlagt finns det idag 1 olika företag i Lycksele som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Lycksele.
Annons:

Braskamin i Lycksele

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i Lycksele.

Strömberg & Häggström AB
Bergstigen 4
921 45 Lycksele

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Lycksele

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Lycksele är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Lycksele rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Lycksele

I Lycksele finns som redan bekant minst ett verksamt företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Lycksele.

Lycksele (sydsamiska Liksjoe, Liksjovvene eller Liksjoene; umesamiska Likssjuo) är en tätort i Lappland och centralort i Lycksele kommun i Västerbottens län. Lycksele är beläget längs järnvägen mellan Hällnäs och Storuman samt Europaväg 12 och turistvägen Blå vägen, och var den första orten i landskapet som fick stadsprivilegier.

Yta: 852,64 hektar
Invånarantal: 8513, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Lycksele om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Lycksele.

I Lycksele hittade vi sammanlagt 1 olika företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Lycksele. Skulle de vara så att du inte hittar något företag i Lycksele som kan hjälpa dig med kaminer rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Västerbotten.
Annons:

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.