Braskaminer i Lögdeå

Annons:
Köpa braskamin i Lögdeå - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Lögdeå. Om du är boende i eller i närheten av Lögdeå och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Lögdeå. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Lögdeå som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Lögdeå.
Annons:

Braskamin i Lögdeå

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Lögdeå.

Plåthuset
Lärlingsgatan 34
904 22 Umeå


Västerbottens Kakelugnsmakeri AB
Östra Spöland 7
911 92 Vännäs


Lakkapää Skellefteå AB
Nöppelbergsvägen 16
931 76 Skellefteå


Byggteknik & Kakelugnar i Skellefteå AB
Servicegatan 2
931 76 Skellefteå


Plåt och Byggspecialisten AB
Blå Vägen 207
923 31 Storuman

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Lögdeå

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Lögdeå är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Lögdeå rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Lögdeå

I Lögdeå finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Lögdeå.

Lögdeå är en tätort i Nordmalings kommun vid Lögde älv. Orten är i dag mer eller mindre sammanväxt med den närliggande byn Mo. På Åbergsgården finns Lögdeå museum.

Yta: 115,65 hektar
Invånarantal: 394, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Lögdeå om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Lögdeå.

I Lögdeå hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Lögdeå. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Västerbotten.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.