Braskaminer i Kusmark

Annons:
Köpa braskamin i Kusmark - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Kusmark. Om du är boende i eller i närheten av Kusmark och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Kusmark. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Kusmark som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Kusmark.
Annons:

Braskamin i Kusmark

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Kusmark.

ir-tech
Brån 3
911 93 Vännäs


Järngänget
Utmarksvägen 12A
903 45 Umeå


Västerbottens Kakelugnsmakeri AB
Östra Spöland 7
911 92 Vännäs


Gärdin & Persson
Spårvägen 10
901 31 Umeå


Byggteknik & Kakelugnar i Skellefteå AB
Servicegatan 2
931 76 Skellefteå

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Kusmark

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Kusmark är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Kusmark rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Kusmark

I Kusmark finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Kusmark.

Kusmark är en mindre tätort, belägen i Kågedalen, cirka 20 km nordväst om Skellefteå centralort i Skellefteå kommun. Byn Kusmark omnämns första gången i Jordaboken år 1543, då stavat som Kvsemarc.

Yta: 114,86 hektar
Invånarantal: 441, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Kusmark om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Kusmark.

I Kusmark hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Kusmark. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Västerbotten.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.