Braskaminer i Kåge

Annons:
Köpa braskamin i Kåge - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Kåge. Om du är boende i eller i närheten av Kåge och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Kåge. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Kåge som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Kåge.
Annons:

Braskamin i Kåge

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Kåge.

Altsom AB
Vittervägen 189
907 51 Umeå


Plåthuset
Lärlingsgatan 34
904 22 Umeå


Järngänget
Utmarksvägen 12A
903 45 Umeå


Byggexperten AB Condoor Portcenter
Älvdalagatan 31
911 33 Vännäs


Västerbottens Kakelugnsmakeri AB
Östra Spöland 7
911 92 Vännäs

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Kåge

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Kåge är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Kåge rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Kåge

I Kåge finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Kåge.

Kåge är en tätort i Skellefteå kommun i norra Västerbotten. Den ligger 14 kilometer norr om Skellefteå tätort, vid Bottenvikskusten och Europaväg 4. Kåge är känt sedan 1505, då änkan Gunborg från Stockholm sålde det till prosten herr Andreas i Skellefteå.

Yta: 247,35 hektar
Invånarantal: 2248, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Kåge om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Kåge.

I Kåge hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Kåge. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Västerbotten.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.