Braskaminer i Jörn

Annons:
Köpa braskamin i Jörn - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Jörn. Om du är boende i eller i närheten av Jörn och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Jörn. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Jörn som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Jörn.
Annons:

Braskamin i Jörn

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Jörn.

Byggteknik & Kakelugnar i Skellefteå AB
Servicegatan 2
931 76 Skellefteå


Västerbottens Kakelugnsmakeri AB
Östra Spöland 7
911 92 Vännäs


Altsom AB
Vittervägen 189
907 51 Umeå


Järngänget
Utmarksvägen 12A
903 45 Umeå


Byggexperten AB Condoor Portcenter
Älvdalagatan 31
911 33 Vännäs

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Jörn

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Jörn är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Jörn rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Jörn

I Jörn finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Jörn.

Jörn (sydsamiska Jyörra, finska Jyränjärvi) är en tätort i Skellefteå kommun, belägen 65 km nordväst om Skellefteå. Orten ligger i Jörns socken. En av de äldsta boplatserna i Norrland är Garaselet (cirka 8 000 år gammal), som ligger utanför Jörn.

Yta: 202,68 hektar
Invånarantal: 797, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Jörn om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Jörn.

I Jörn hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Jörn. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Västerbotten.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.