Braskaminer i Hörnefors

Annons:
Köpa braskamin i Hörnefors - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Hörnefors. Om du är boende i eller i närheten av Hörnefors och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Hörnefors. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Hörnefors som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Hörnefors.
Annons:

Braskamin i Hörnefors

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Hörnefors.

ir-tech
Brån 3
911 93 Vännäs


Plåt och Byggspecialisten AB
Blå Vägen 207
923 31 Storuman


Järngänget
Utmarksvägen 12A
903 45 Umeå


Miwa AB
Ängsbacka 4
930 10 Lövånger


Altsom AB
Vittervägen 189
907 51 Umeå

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Hörnefors

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Hörnefors är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Hörnefors rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Hörnefors

I Hörnefors finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Hörnefors.

Hörnefors är en tätort i Umeå kommun i Västerbottens län, belägen vid den nedre delen av Hörnån cirka 25 kilometer söder om Umeå. Orten tillkom genom att Hörnefors bruk anlades 1775 inom den gamla Hörne by. Under större delen av 1900-talet präglades orten av sin massaindustri.

Yta: 272,07 hektar
Invånarantal: 2542, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Hörnefors om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Hörnefors.

I Hörnefors hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Hörnefors. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Västerbotten.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.