Braskaminer i Holmsund

Annons:
Köpa braskamin i Holmsund - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Holmsund. Om du är boende i eller i närheten av Holmsund och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Holmsund. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Holmsund som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Holmsund.
Annons:

Braskamin i Holmsund

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Holmsund.

Plåthuset
Lärlingsgatan 34
904 22 Umeå


Byggexperten AB Condoor Portcenter
Älvdalagatan 31
911 33 Vännäs


Gärdin & Persson
Spårvägen 10
901 31 Umeå


ir-tech
Brån 3
911 93 Vännäs


Sjöbloms VVS AB
Eriksdalsvägen 8
922 94 Tvärålund

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Holmsund

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Holmsund är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Holmsund rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Holmsund

I Holmsund finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Holmsund.

Holmsund är en tätort i Umeå kommun vid Umeälvens mynning. Längst ute på Hillskär i Holmsund står tre vindkraftverk, varav ett är ett av Sveriges största vindkraftverk.

Yta: 548,23 hektar
Invånarantal: 5489, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Holmsund om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Holmsund.

I Holmsund hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Holmsund. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Västerbotten.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.