Braskaminer i Dorotea

Annons:
Köpa braskamin i Dorotea - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Dorotea. Om du är boende i eller i närheten av Dorotea och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Dorotea. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Dorotea som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Dorotea.
Annons:

Braskamin i Dorotea

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Dorotea.

ir-tech
Brån 3
911 93 Vännäs


Järngänget
Utmarksvägen 12A
903 45 Umeå


Lappland Allservice AB
Örnäsudden 209
920 70 Sorsele


Byggexperten AB Condoor Portcenter
Älvdalagatan 31
911 33 Vännäs


Altsom AB
Vittervägen 189
907 51 Umeå

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Dorotea

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Dorotea är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Dorotea rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Dorotea

I Dorotea finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Dorotea.

Dorotea (sydsamiska: Döörte) är en tätort i Lappland och centralort i Dorotea kommun i Västerbottens län. Orten ligger vid Europaväg E45 och Inlandsbanan, 17 mil nordost om Östersund. Doroteas näringsliv består idag exempelvis av företag som SoliferPolar AB, Svenska Tält, Dorotea Mekaniska och Datakompisen.

Yta: 233,91 hektar
Invånarantal: 1543, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Dorotea om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Dorotea.

I Dorotea hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Dorotea. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Västerbotten.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.