Braskaminer i Burträsk

Annons:
Köpa braskamin i Burträsk - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Burträsk. Om du är boende i eller i närheten av Burträsk och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Burträsk. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Burträsk som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Burträsk.
Annons:

Braskamin i Burträsk

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Burträsk.

Altsom AB
Vittervägen 189
907 51 Umeå


Lakkapää Skellefteå AB
Nöppelbergsvägen 16
931 76 Skellefteå


Järngänget
Utmarksvägen 12A
903 45 Umeå


Plåt och Byggspecialisten AB
Blå Vägen 207
923 31 Storuman


Västerbottens Murningsteknik och Kakelugnar AB
Garvargatan 11
916 31 Bjurholm

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Burträsk

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Burträsk är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Burträsk rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Burträsk

I Burträsk finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Burträsk.

Burträsk är en tätort i Skellefteå kommun. Orten ligger cirka 38 kilometer sydväst om Skellefteå vid sjön Burträsket. Burträsk är uppkallat efter Bureälven och syftar på Burträsket.

Yta: 184,41 hektar
Invånarantal: 1575, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Burträsk om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Burträsk.

I Burträsk hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Burträsk. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Västerbotten.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.