Braskaminer i Bureå

Annons:
Köpa braskamin i Bureå - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Bureå. Om du är boende i eller i närheten av Bureå och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Bureå. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Bureå som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Bureå.
Annons:

Braskamin i Bureå

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Bureå.

Strömberg & Häggström AB
Bergstigen 4
921 45 Lycksele


Sjöbloms VVS AB
Eriksdalsvägen 8
922 94 Tvärålund


Byggexperten AB Condoor Portcenter
Älvdalagatan 31
911 33 Vännäs


Miwa AB
Ängsbacka 4
930 10 Lövånger


ELON Mats Åke på Teg
Domarevägen 28
904 33 Umeå

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Bureå

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Bureå är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Bureå rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Bureå

I Bureå finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Bureå.

Bureå är en tätort i Skellefteå kommun belägen 20 kilometer söder om Skellefteå och 116 km norr om Umeå. Efter att tidigare ha varit en industritätort är Bureå idag en ort med omfattande pendling till Skellefteå. Ett drygt hundratal fornlämningar är kända i området, både från brons- och järnåldern.

Yta: 365,27 hektar
Invånarantal: 2360, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Bureå om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Bureå.

I Bureå hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Bureå. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Västerbotten.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.