Braskaminer i Boliden

Annons:
Köpa braskamin i Boliden - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Boliden. Om du är boende i eller i närheten av Boliden och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Boliden. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Boliden som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Boliden.
Annons:

Braskamin i Boliden

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Boliden.

Gärdin & Persson
Spårvägen 10
901 31 Umeå


Altsom AB
Vittervägen 189
907 51 Umeå


Strömberg & Häggström AB
Bergstigen 4
921 45 Lycksele


Sjöbloms VVS AB
Eriksdalsvägen 8
922 94 Tvärålund


Miwa AB
Ängsbacka 4
930 10 Lövånger

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Boliden

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Boliden är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Boliden rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Boliden

I Boliden finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Boliden.

Boliden är ett gruvsamhälle i Västerbotten och en tätort i Skellefteå kommun. När man påträffade guldförande malm i området fanns ingen bebyggelse på platsen, endast skog och myrland.

Yta: 194,43 hektar
Invånarantal: 1566, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Boliden om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Boliden.

I Boliden hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Boliden. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Västerbotten.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.