Braskaminer i Bjurholm

Annons:
Köpa braskamin i Bjurholm - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i Bjurholm. Om du är boende i eller i närheten av Bjurholm och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i Bjurholm. Sammanlagt finns det idag 1 olika företag i Bjurholm som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Bjurholm.
Annons:

Braskamin i Bjurholm

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i Bjurholm.

Västerbottens Murningsteknik och Kakelugnar AB
Garvargatan 11
916 31 Bjurholm

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Bjurholm

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Bjurholm är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Bjurholm rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Bjurholm

I Bjurholm finns som redan bekant minst ett verksamt företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Bjurholm.

Bjurholm är en tätort i Nolaskogsområdet i norra Ångermanland, i södra Västerbottens län, och centralort i Bjurholms kommun. Den är belägen cirka 60 kilometer väster om Umeå. Öreälven flyter väster om samhället.

Yta: 171,62 hektar
Invånarantal: 968, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Bjurholm om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Bjurholm.

I Bjurholm hittade vi sammanlagt 1 olika företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Bjurholm. Skulle de vara så att du inte hittar något företag i Bjurholm som kan hjälpa dig med kaminer rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Västerbotten.
Annons:

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.