Braskaminer i Bastuträsk

Annons:
Köpa braskamin i Bastuträsk - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Bastuträsk. Om du är boende i eller i närheten av Bastuträsk och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Bastuträsk. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Bastuträsk som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Bastuträsk.
Annons:

Braskamin i Bastuträsk

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Bastuträsk.

Miwa AB
Ängsbacka 4
930 10 Lövånger


ELON Mats Åke på Teg
Domarevägen 28
904 33 Umeå


Gärdin & Persson
Spårvägen 10
901 31 Umeå


Strömberg & Häggström AB
Bergstigen 4
921 45 Lycksele


Järngänget
Utmarksvägen 12A
903 45 Umeå

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Bastuträsk

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Bastuträsk är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Bastuträsk rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Bastuträsk

I Bastuträsk finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Bastuträsk.

Bastuträsk är en tätort i Norsjö kommun, belägen cirka 50 kilometer väster om Skellefteå. I Bastuträsk ansluter järnvägen Bastuträsk–Skellefteå-Skelleftehamn till stambanan genom övre Norrland.

Yta: 109,33 hektar
Invånarantal: 392, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Bastuträsk om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Bastuträsk.

I Bastuträsk hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Bastuträsk. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Västerbotten.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.