Braskaminer i Bastuträsk

Annons:
Köpa braskamin i Bastuträsk - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Bastuträsk. Om du är boende i eller i närheten av Bastuträsk och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Bastuträsk. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Bastuträsk som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Bastuträsk.
Annons:

Braskamin i Bastuträsk

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Bastuträsk.

Altsom AB
Vittervägen 189
907 51 Umeå


Västerbottens Murningsteknik och Kakelugnar AB
Garvargatan 11
916 31 Bjurholm


Plåt och Byggspecialisten AB
Blå Vägen 207
923 31 Storuman


Järngänget
Utmarksvägen 12A
903 45 Umeå


Västerbottens Kakelugnsmakeri AB
Östra Spöland 7
911 92 Vännäs

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Bastuträsk

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Bastuträsk är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Bastuträsk rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Bastuträsk

I Bastuträsk finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Bastuträsk.

Bastuträsk är en tätort i Norsjö kommun, belägen cirka 50 kilometer väster om Skellefteå. I Bastuträsk ansluter järnvägen Bastuträsk–Skellefteå-Skelleftehamn till stambanan genom övre Norrland.

Yta: 109,33 hektar
Invånarantal: 392, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Bastuträsk om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Bastuträsk.

I Bastuträsk hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Bastuträsk. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Västerbotten.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.